លុបគណនី

ការលុបគណនីរបស់អ្នកនឹង៖

អ្វីដែលមិនត្រូវបានលុប៖ លទ្ធផលការប្រកួត ការចូលរួមវគ្គហ្វឹកហាត់ និងកំណត់ត្រាហិរញ្ញវត្ថុក្រុម នៅតែមាននៅទីកន្លែងដើម ព្រោះសមតុល្យ និងប្រវត្តិការលេងរបស់អ្នកដទៃពឹងផ្អែកលើវា។ ប៉ុន្តែវានឹងបង្ហាញឈ្មោះ "Deleted player" ជំនួសឈ្មោះអ្នក មិនមែនឈ្មោះអ្នកទៀតទេ។ សារដែលអ្នកបានផ្ញើនឹងត្រូវដកចេញនៅពេលគណនីរបស់អ្នកត្រូវបានលុប។ អ្នកដែលអ្នកបានជជែកជាមួយ នៅតែរក្សាផ្នែកដែលនៅសេសសល់នៃការសន្ទនានោះ។ កំណត់ត្រាឆ្លុះបញ្ចាំង (reflections) របស់អ្នកអំពីការប្រកួតត្រូវបានជម្រះ។

ក្រុមការងារនឹងបញ្ចប់ការស្នើសុំនេះក្នុងរយៈពេល ៣០ ថ្ងៃ។ អ្នកអាចបោះបង់ការស្នើសុំនេះនៅពេលណាក៏បានមុនពេលបញ្ចប់។

របៀបស្នើសុំ

ចូលប្រើដើម្បីស្នើសុំ

ចូលប្រើតាម Telegram? បើកកម្មវិធី Krubal ហើយទៅ Me → ឯកជនភាព & គណនី → លុបគណនីរបស់ខ្ញុំ។ ឬទាក់ទង @Krubal_bot។